Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

9η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη


Σήμερα ξεκινάει η 9η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη, στο χώρο της ΔΕΘ όπως γίνεται όλα αυτά τα τελευταία χρόνια.
Συνηθίζεται να την ονομάζουμε τη γιορτή του βιβλίου και πράγματι εγώ έτσι τη βλέπω. Είναι η ευκαιρία να μαζευτούν όλοι όσοι αγαπούν το βιβλίου: εκδότες, συγγραφείς, αναγνώστες… Να γνωριστούμε όλοι από κοντά, ν’ανταλλάξουμε απόψεις, να συμμετέχουμε σε διάφορες εκδηλώσεις για το βιβλίο…
Όπως κάθε χρόνο, θα κατηφορίσω και θα χαθώ μέσα στους διαδρόμους της έκθεσης, σταματώντας σε όλα τα περίπτερα ανεξαιρέτως… Ένα από τα Σαββατοκύριακα που κάθε χρόνο περιμένω είναι μπροστά μου…
Δεν μπορώ όμως να κρύψω και τη λύπη μου… τη λύπη μου που οι εκδόσεις «Ψυχογιός» φέτος δεν θα παραστούν στην έκθεση. Προσωπικά το θεωρώ μεγάλη απώλεια… Ο εκδοτικός μου οίκος, το δεύτερο μου σπίτι να μην είναι στην έκθεση της πόλης μου… Σαν Θεσσαλονικιά με πειράζει … Δεν ψάχνω να βρω το γιατί, οι ίδιοι εδώ και καιρό έχουν δικαιολογήσει την απόφασή τους… Δεν είμαι αρμόδια εγώ να κρίνω αν η απόφαση αυτή ήταν σωστή ή όχι… Μόνο τα αισθήματα μου εκφράζω… ότι λυπάμαι, ότι θα ήθελα να είναι όλοι εδώ όπως τόσα χρόνια τώρα…
Σας περιμένω του χρόνου στη 10η Έκθεση Βιβλίου να γιορτάσουμε ξανά όλοι μαζί!!!

7 σχόλια:

 1. Η Έκθεση έχει καταντήσει ένας χώρος συνεύρεσης των απανταχού βιβλιοφάγων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το βιβλίο αυτό μου δωρήθηκε πριν δυο ημέρες.
  Πάντα οσφραίνομαι τη μυρωδιά του χαρτιού.. μετά αρχίζω να το γνωρίζω..
  Η εποχή που διαδραματίζεται το έργο είναι μια από της πλέον ενδιαφέρουσες ..τουλάχιστον για τη δική μου γνώμη.
  Ακόμη δεν έχω αρχίσει να ταξιδεύω γυρίζοντας τις σελίδες..

  Καλοτάξιδο εύχομαι αυτό το γλυκόπικρο λεμόνι!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αχ γιαγιά μου! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου... Μ'ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σου... Θα ήθελα τόσο πολύ να μάθω τι γεύση σου άφησε το λεμονάκι τελειώνοντας και την τελευταία σελίδα!!!

   Διαγραφή
 3. Αγαπητή μου Σοφία.. μου επιτρέπεις την οικειότητα.
  Μας ενώνουν ο Κωσταντής η Ελίζα ο Ότο η Ασημούλα.. όλοι οι ήρωες του βιβλίου σου.

  Πριν δυο μέρες άρχισα να το διαβάζω και μόλις τώρα ξημέρωμα Κυριακής το τελείωσα.

  Τα τελευταία χρόνια δύσκολα μπορούσε να με παρασύρει ένα μυθιστόρημα.
  Αυτή τη φορά "έκλεβα" χρόνο.. να ζήσω τις στιγμές.. τις εποχές που μέσα από τους ήρωες σου περνούν σαν ταινία.. μου έφτιαχναν εικόνες αλλά κυρίως τα γεγονότα δοσμένα μέσα από την ματιά του καθενός ήρωα..

  Ο ίδιος ενθουσιασμός με τύλιξε σαν τότε που διάβαζα κλασσικά πλέον μυθιστορήματα.

  Θα ήθελα να γράψω και άλλα αλλά φοβάμαι μήπως γίνω κουραστική.

  (Δεν έχω το e-mail σου καλή μου!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αίτηση για δάνειο στη NOVELTY FINANCE (noveltyfinances@gmail.com) με επιτόκιο 3%.

  Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε ένα απροσδόκητο κόστος για να αντιμετωπίσετε, ένα Δάνειο από τη NOVELTY FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να γίνει αυτό.

  Το NOVELTY FINANCE είναι ευέλικτο: μπορείτε να δανειστείτε έως και πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000,00 ευρώ), με κατάλληλες περιόδους αποπληρωμής που κυμαίνονται από 6 μήνες έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών και στεγαστικών δανείων που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις σας με πολύ χαμηλό επιτόκιο.

  Τι λαμβάνετε όταν κάνετε αίτηση με το Novelty Finance:
   Άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας μετά την έγκριση
   Ανταγωνιστικά επιτόκια
   Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
   Η δυνατότητα αποπληρωμής του δανείου σας πιο γρήγορα
   Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
   Θα σας δοθεί αρκετός χρόνος για να ξεκινήσετε την αποπληρωμή του δανείου.

  Πώς να εφαρμόσει:
  Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
  Οι επιχειρήσεις ή τα άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΝ ΕΝΑ EMAIL στο (noveltyfinances@gmail.com) Ή επικοινωνήστε με την Emily Gibbon στο WhatsApp / Telegram μέσω +447868796107 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Εφαρμογή .T & C

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γεια

  Έχετε μόλις βγει από την τράπεζά σας τον τελευταίο καιρό και δεν υπάρχει πού αλλού θα μπορούσατε να πάρετε το δάνειο που επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας σήμερα και ας δούμε πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε, Μόνο ειλικρινής και γνήσια άνθρωποι ευπρόσδεκτοι να ισχύουν, μερικές Φορές αυτό που χρειαζόμαστε είναι μόνο γύρω μας και μπορεί να καταλήξετε να μην χρειάζεται να μπει σε περισσότερο χρέος για να λύσουμε τα οικονομικά προβλήματα, Με μια καλή συμβουλή και λύση που προσφέρουμε, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ψάχνετε για να βγούμε από αυτό το στενό γωνία, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή. Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να ρωτήσει για τις υπηρεσίες μας.

  Συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες:

  όνομα:
  ηλικία:
  διεύθυνση:
  μέλος:
  χώρα:
  τηλεφώνου:
  ποσό που απαιτείται:
  διάρκεια δανείου:
  σκοπός του δανείου:

  Ευγενικά με ελάτε σε επαφή με το συντομότερο δυνατόν έτσι μπορούμε να αρχίσουμε με τη διαδικασία δανείου σας

  Email(chasebanktransferdesk@gmail.com)
  chasebanktransferdesk@yandex.com

  Με Φιλικούς Χαιρετισμούς.
  Τζέιμς Τον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Thanks for accepting me on your blog. I will bring many other bloggers to get your RSS roots to get more informed by your related articles.
  I tumble on a list of medical certifications courses online and I have decided to share with you the good news because I know many people are searching for jobs online, this may help many people to get employed directly abroad.
  We have examples of ATTACHED MEDICAL CERTIFICATION COURSES you can use these to get your job abroad, I will also take the advantage to ask for your permission to join our 179.3k members TELEGRAM GROUP
  to share with us your ideas or any latest update on your blog.
  Thanks I am Scott from Globex, we are expecting you on our platform.

  ΑπάντησηΔιαγραφή