Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Το καλοκαίρι δεν είναι μακριά

Να που πέρασαν και οι διακοπές του Πάσχα. Επόμενος μεγάλος σταθμός το καλοκαίρι, με ένα μικρό διάλειμμα το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, που φέτος μια χαρά μας έρχεται. Όλο και μια μικρή εξόρμηση, θα κάνουμε οι περισσότεροι (Θεού θέλοντος, καιρού επιτρέποντος και Αρναούτογλου σχολιάζοντος βεβαίως).
Η άνοιξη βαδίζει προς το τέλος της κι εδώ στη Θεσσαλονίκη, ακόμα δεν την έχουμε νιώσει. Έχουμε μεταλλαχθεί σε Λονδίνο. Κι αυτό, προσωπικά μ'ενοχλεί. Ρίχνει λίγο τη διάθεση και δεν αφήνει τη μεγαλαγχολία του χειμώνα να εξαφανιστεί.
Κι αύριο είναι Δευτέρα... Αρχίζουν τα σχολεία (η κόρη μου δεν είναι καθόλου χαρούμενη με το γεγονός αυτό κι ας πηγαίνει μόνο στην Α' Δημοτικού) και κατά ένα περίεργο τρόπο στη δουλειά γίνεται πάντα πανικός. Μα γιατί ποτέ κανείς δεν είναι στην ώρα του; Λέμε τώρα!!!
Άντε καλή βδομάδα και το καλοκαίρι δεν είναι μακριά...

5 σχόλια:

  1. Καλημέρα Σοφία μου και καλή βδομάδα! Στην πρώτη είστε ακόμα εσείς; Εμείς θέλουμε άλλη μια χρονιά για να τελειώσουμε και το λύκειο! Όπως και να έχει, καλή αρχή στα παιδάκια μας κι όπως είπες, το καλοκαιράκι δεν είναι μακριά! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό απόγευμα Σοφία, καλή βδομάδα να έχουμε και Χριστός Ανέστη. Η όμορφη Κύπρος μας έχει και αυτη τα σκαμπανεβάσματα της στον καιρό. Κτυπήσαμε 31 βάθμούς μια βδομάδα πριν το Πάσχα και τώρα είμαστε και πάλι πίσω στους 23. Υπομονή!!
    ΄Ενας μήνας μας έμεινε ακόμα και μετά....τέλος σχολείο, τέλος τα διαβάσματα και τα φροντιστήρια, καλωσήλθες καλοκαίρι και καλοκαιρινές διακοπές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννα μου μια χαρά είστε εκεί στην Κύπρο.
    Σκέψου ότι εμείς εδώ ούτε τους 23 δεν έχουμε δει ακόμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα.! Κ. Σοφία μου, γειά σας.! Τι κάνετε;; Κανείς δεν χάρηκε που άρχισε το σχολείο αλλά εγώ δεν πάω τώρα και πολύ. Για να διαβάζω. Αφήστε. ! Οι εξετάσεις δεν άρχισαν μεν, αλλά άρχισαν τα διαγωνίσματα στα φροντιστήρια και τα μαθήματα της τρίτης λυκείου. Τέλςο πάντων, ένας χρόνος μου μένει.! Θα περάσει.!!! Εσείς καλά είστε;;;

    Φιλιά πολλά.!!

    ΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατερίνη μου, η αλήθεια είναι ότι οι εξετάσεις είναι ό,τι χειρότερο θυμάμαι από το σχολείο. Δυστυχώς όμως, αναγκαίο κακό. Υπομονή. Θα περάσουν!!! Σου εύχομαι καλή επιτυχία και κυρίως όχι άγχος.
    Όσο για μένα είμαι καλά, αν και με πολύ τρέξιμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή