Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

"Κόκκινο Σημάδι" - Η πρώτη παρουσίασηΕίναι πλέον γεγονός η πρώτη παρουσίαση του "Κόκκινου Σημαδιού" στα πλαίσια της 6ης Διεθνούς Εκθέσεως Βιβλίου. Αν και η ώρα ήταν λίγο δύσκολη, 2 η ώρα το μεσημέρι γαρ, αρκετοί ήταν οι φίλοι που με τίμησαν με την παρουσία τους. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.
Την παρουσίαση ξεκίνησε, η αγαπημένη συγγραφέας όλων, η Λένα Μαντά.Στη συνέχεια, διάβασε αποσπάσματα, ο ηθοποιός Δημήτρης Αραμπατζόγλου. Την εκδήλωση έκλεισε, η άλλη αγαπημένη συγγραφέας, η Πασχαλία Τραυλού, η οποία έκανε και την ανάλυση των χαρακτήρων του βιβλίου.


Πιστεύω ότι ήταν μια ζεστή και ευχάριστη εκδήλωση. Ήταν όλοι εκεί, φίλοι και γνωστοί, η Ελένη Τσαμαδού, η Μαρία Τζιρίτα, η Ελένη Αρτζανίδου...
Λένα μου και Πασχαλία μου, σας ευχαριστώ για την ωραία σας παρουσίαση!!!
Η εκδήλωση έκλεισε με υπογραφή βιβλίων στο περίπτερο των εκδόσεων "Ψυχογιός".


9 σχόλια:

 1. Είναι περιττό να σου πω καλοτάξιδο γιατί το Κόκκινο σημάδι σου, έκανε ήδη τα πρώτα του πολύ επιτυχημένα βήματα στις καρδιές των αναγνωστών και θα πάει ακόμα καλύτερα! Να θυμάσαι πάντα τι σου είπα στην έκθεση!Φιλιά πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι κρίμα που δεν μπόρεσα να ανέβω Θεσσαλονίκη να σας δω όλους μαζί. Ελπίζω σε κάποια άλλη εκδήλωση λίγο πιο κοντά στο Βόλο.... Καλή αρχή έκανες Σοφάκι με τις παρουσιάσεις σου, τόσο επιτυχημένες να είναι όλες σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λένα μου για μια ακόμη φορά σ'ευχαριστώ. Την άκουσα τη συμβουλή σου και θα προσπαθήσω να την κάνω πράξη.
  Vivliolatreia σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Ελπίζω να γνωριστούμε κι από κοντά σε κάποια παρουσίαση στο Βόλο. Δεν είμαστε και τόσο μακριά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σοφία χάρηκα πολύ που γνωριστήκαμε. Σου ευχομαι τα καλύτερα. Το βιβλίο σου το βρήκα καταπληκτικό Φιλιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η παρουσίαση μπορεί να ήταν πράγματι καταπληκτική, αλλά ακόμα πιο καταπληκτικό είναι το βιβλίο σου! Από τα αποσπάσματα και μόνο έμεινα άφωνη κι ανυπομονώ να το διαβάσω! Θα σκίσεις Σοφία μου γιατί πραγματικά το αξίζεις! Πολλά πολλά φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γιώτα, χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά.
  Μαρία, περιμένω σχόλια όταν το διαβάσεις...
  Φιλιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Χαιρόμαστε πολύ, Σόφη, για τις επιτυχίες σου και την καλή πορεία του βιβλίου. Είμαστε νοερά μαζί σου...
  Φιλιά από Σόφια!
  Δημήτρης Τσότσος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Στη φωτογραφία είδα στις πίσω (σαν πραγματικά σεμνοί/ταπεινοί) σειρές τους "θεούς" Στέλλα/Γιώργο... Πολύ χαίρομαι για όλους σας!
  Τσότσος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Δημήτρη, σ'ευχαριστώ πολύ.
  Είναι αλήθεια Γιώργος & Στέλλα, βοήθησαν πολύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή