Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Καλή χρονιά!!!

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή σου, που δεν έχεις καμιά διάθεση για επικοινωνία. Θέλεις να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου, να κάνεις τον απολογισμό σου, να χαράξεις την πορεία σου στο μέλλον. Μια τέτοια "περίεργη" φάση, πέρασα το Δεκέμβριο.
Η επικοινωνία μου με τους συνανθρώπους μου, στα τελείως απαραίτητα. Απείχα συνειδητά από το Internet κι από το blog.
Και τώρα, με το τέλος της χρονιάς, τελειώνει και αυτή η περίεργη απομόνωση.
Το 2010, πρώτα ο Θεός, θα τα ξαναλέμε από κοντά: τα χαρούμενα και τα δυσάρεστα μας.
Γιατί η επαφή με φίλους κάνει τη χαρά μεγαλύτερη και τη θλίψη μικρότερη.
Με τις μεγαλύτερες ευχές μου για ένα ευτυχισμένο 2010 σε όλους τους τομείς!!!

10 σχόλια:

 1. Σοφία μου, Καλή χρονιά και ποτέ ποτέ πια να μη νιώσεις ξανά έτσι άσχημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ελένη μου, σ'ευχαριστώ πολύ.
  Καλή χρονιά σε σένα και τον Κίμωνα και ό,τι επιθυμείτε για το 2010!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εδώ Κύπρος καλεί Σοφία!!!! Σοφία μου εδώ Γιάννα. Σου εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά να σου φέρει όλα τα καλά του κόσμου και ότι άλλο εσύ επιθυμείς. Πολλά φιλιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σοφάκι όλοι έχουμε τέτοιες φάσεις στη ζωή μας, εγώ δε πολύ συχνά, αλλά περνάνε και εμείς συνεχίζουμε. Εύχομαι να πέρασες όμορφα τις γιορτές και το 2010 να είναι γεμάτο ηρεμία και δημιουργία! Καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλή χρονιά Σοφία μου, με ό,τι περισσότερο επιθυμείς! Εύχομαι κι ελπίζω σε μια καινούργια έμπνευση που θα μας συναρπάσει, όπως το κόκκινο σημάδι σου! Να είσαι καλά, χαρούμενη και δημιουργική κι ελπίζω σύντομα να ανταμώσουμε και πάλι! Πολλά φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γιάννα μου, σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.
  Ελπίζω η νέα χρονιά να σου φέρει ό,τι επιθυμείς τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πολλά φιλιά στην όμορφη Κύπρο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Λένα μου σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
  Μακάρι το 2010 να είναι γεμάτο ευτυχία και επιτυχίες για όλη σου την οικογένεια.
  Φαίνεται οι δημιουργικοί άνθρωποι περνάμε τέτοιες φάσεις κάπου - κάπου (ή τουλάχιστον έτσι λέμε στον εαυτό μας για να χρυσώσουμε το χάπι).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μαρία μου, σ'ευχαριστώ πολύ.
  Το 2010 ας είναι γεμάτο μόνο ευτυχισμένες στιγμές για σένα και την κόρη σου.
  Έμαθα ότι εσύ παρέδωσες με το καλό το επόμενο βιβλίο. Περιμένουμε με ανυπομονησία.
  Εγώ το προσπαθώ, αλλά έχω πολύ μέλλον ακόμα. Για αλλού ξεκίνησα, κι αλλού με πάει το γράψιμο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Σόφη μου καλή, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ για τη νέα χρονιά, πάντα δημιουργική και ευτυχισμένη!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotlight Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

  Γνωρίζουμε ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

  Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

  Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & λάβετε απάντηση σε μια στιγμή

  Μπορείτε να μας ελέγξετε εύκολα στον ιστότοπό μας μέσω: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή