Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Αυτό το Σάββατο, 20 Ιουνίου, θα βρίσκομαι στην Έκθεση Βιβλίου της Θεσσαλονίκης,
στο περίπτερο των εκδόσεων "Ψυχογιός", από τις επτά μέχρι τις εννιά το βράδυ.
Εάν βοηθήσει ο καιρός, γιατί εδώ στην πόλη μας βρέχει συνέχεια τις τελευταίες ώρες
και αν δεν το σκάσετε για Χαλκιδική, σας περιμένω να τα πουμε από κοντά.

7 σχόλια:

  1. Σου κλείνω ραντεβού από τώρα. Πέρασα κι άλλη φορά από το stand Ψυχογιού καμάρωσα όλα τα βιβλία (αν και δεν υπάρχουν μόνο σε αυτό ευτυχώς).Αρκεί βέβαια να μας το επιτρέψει ο καιρός αισιοδοξώ πάντως γιατί δεν είναι η πρώτη φορά με τα καλοκαιρινά μπουρίνια,αφού κάθε χρόνο τα ίδια κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαριάνθη μου, σε περιμένω να τα πούμε από κοντά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοφία μου γλυκιά, μόλις γύρισα από Τολό για την έκθεση εδώ στο Πασαλιμάνι (που ευτυχώς δε βρέχει!) κι έχω να σου πω ότι απέκτησες έναν ακόμα φανατικό αναγνώστη: τον πατέρα μου! Του είχα πάει το βιβλίο σου - για να είμαι ειλικρινής μου το "έκλεψε" πριν προλάβω να το διαβάσω εγώ! - και το ρούφηξε κυριολεκτικά, θαυμάζοντας κι απολαμβάνοντας κάθε σελίδα του! Μου είπε να σου δώσω τα συγχαρητήριά του, θαύμασε την πένα σου και το πόσο καλά έχεις προσεγγίσει τα ιστορικά γεγονότα κι αναρωτιόταν πόσα χρόνια μελέτη έκανες για να γράψεις αυτό το βιβλίο! Ειλικρινά εντυπωσιάστηκε και να ξέρεις πως είναι ένας πολύ απαιτητικός αναγνώστης που έχει ασχοληθεί και με τις εκδόσεις στο παρελθόν κι έχει διαβάσει άπειρα βιβλία. Για τα δικά μου βιβλία είναι ο πιο αυστηρός κριτής! Στα λέω αυτά για να καταλάβεις πόση βαρύτητα έχει ν'ακούσεις ένα καλό σχόλιο από τον Τζιρίτα τον πρεσβύτερο και για το δικό σου είχε να πει μόνο τα καλύτερα! Μπράβο Σοφία μου, ένιωσα πολύ περήφανη και καμάρωνα που είχα την τύχη να σε γνωρίσω κι από κοντά και τώρα αδυμονώ ακόμα περισσότερο να σε "διαβάσω"!
    Σε φιλώ και σου εύχομαι καλή επιτυχία στην έκθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σας..!!! Τι κάνετε;;; Αχ.. Μακάρι να μπορούσα και εγώ να έρθω.!! Από του χρόνου που θα είμαι ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ.! Φιλιά πολλά.>!!

    ΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρία χαίρομαι πολύ που άρεσε στον πατέρα σου. Θα ήταν ωραία κάποια στιγμή να βρεθούμε και να τα πούμε κι από κοντά. Οι άντρες συνήθως είναι πιο αυστηροί κριτές από εμάς τις γυναίκες.
    Κατερίνη, με το καλό στο πανεπιστήμιο και στη σχολή που θέλεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοφία
    μετά την αποψινή μας συνάντηση στην παραλία στα πλαίσια της Έκθεσης θέλω να σημειώσω πως με κέρδισες και σαν άνθρωπος εκτός από συγγραφέας.
    Καλή συνέχεια και όπως συμφωνήσαμε δε θα χαθούμε.
    Καλό καλοκαίρι
    Με την αγάπη μου
    Μαριάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαριάνθη μου, τώρα που γνωριστήκαμε από κοντά σίγουρα δεν θα χαθούμε.
    Καλή ξεκούραση στην όμορφη Μυτιλήνη
    (σωστά θυμάμαι έτσι;;; Γιατί δεν φημίζομαι και για την άριστη μνήμη μου)
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή